chocolade – relatiegeschenken
Voor informatie: +31 76 88 74 362

Fundraising

header_welkom

 

Beaubon Fundraising

Eerlijk en makkelijk geld verdienen voor uw club of vereniging! Juist in deze tijden wordt het voor het verenigingsleven steeds moeilijker om aan inkomsten te komen. Voor deze problematiek hebben wij voor u de ideale oplossing; het zelf gaan verkopen van pralines (bonbons) verpakt in een doosje met het logo van uw club of vereniging. Door groot in te kopen kunnen wij u pralines leveren tegen productieprijzen, de grootste winst houdt u daardoor bij uw club of vereniging. Neem contact met ons op en verbaas u over de mogelijkheden.

Pralineslag
Onze Belgische relaties weten exact wat wij hier mee bedoelen: het is een actieprogramma om de kas aan te vullen. Ons uitgangspunt is KWALITEIT verkopen in een op de actie en / of vereniging gerichte verpakking. Door deze unieke verpakking zult u weinig overtuigingskracht nodig hebben om duidelijk te maken dat het om uw kas gaat. U kunt hierbij denken aan; Kerst-, Valentijn-, of Paasafbeeldingen op de verpakking.

Waarom Pralines?
Door de originele verpakking weet de koper welke club / vereniging gesteund wordt. Door de luxe verpakking kan de koper het doosje ook zelf als cadeau weggeven. Door de verpakking aan te passen kunnen de feestdagen ook benadrukt worden. De prijs / kwaliteitverhouding is goed. Wij hanteren het standpunt dat, als je iets verkoopt met je naam erop, de kwaliteit je naam waardig moet zijn. Daarom verkopen wij uitsluitend Belgische kwaliteitschocolade “Callebaut klasse A”. Doordat dit product zich eenvoudig laat verkopen heeft u een gegarandeerde omzet en zijn de verdiensten goed. De houdbaarheid van chocolade is onder de juiste omstandigheden heel goed.