chocolade – relatiegeschenken
Voor informatie: +31 76 88 74 362

Sinterklaasletters in diverse formaten, smaken en letters

Chocolade letters – Sinterklaasletters

Beaubon heeft diverse Sinterklaasletters in het assortiment.

Deze chocolade Sinterklaasletters varieren in gewicht, verpakking, afwerking  en type chocolade en enkele letters zijn al verkrijgbaar vanaf 20 stuks. Onderstaand treft u slechts enkele voorbeelden aan. Wij maken graag voor u een vrijblijvend voorstel op maat.

Heerlijke en eerlijke chocoladeletters bestellen: van schoenletters in A t/m Z tot een chocoladeletter in een volledig eigen ontwerp doosje. Om uit te delen aan al het personeel of om op te sturen naar klanten en relaties. Het meest complete assortiment chocoladeletters van de Benelux en ! Je kunt bij ons chocoladeletters bestellen in grote en kleinere aantallen, voor elk budget en in alle smaken: van melk, puur en wit tot luxe versieringen. Al onze chocoladeletters zijn gemaakt van Belgische UTZ gecertificeerde chocolade.

Schoenletters

De 80 gram letter is de kleinste variant chocoladeletter in ons assortiment. De perfecte afmeting om als giveaway uit te delen aan alle collega’s en personeel rond de Sinterklaasdagen. Deze kleine letter is alleen verkrijgbaar in de vorm S, dat zorgt voor een stuk minder stress! De letter is verpakt met een transparante flowpack.

Chocoladeletters bestellen van A t/m Z

Van A t/m Z, in melk, puur, wit en verpakt in een doosje. Ons assortiment chocoladeletters heeft oneindig veel mogelijkheden.

Eigen logo of ontwerp bedrukking

Al onze chocoladeletter geschenken en giveaways kunnen wij personaliseren met een sticker, topkaartje of inlay kaart. Maar ook een eetbaar logo op de de chocoladeletter en een volledig eigen ontwerp geschenkverpakking is mogelijk. Je kunt een eigen ontwerp aanleveren of ons inschakelen. Geef dan je wensen en ideeën aan ons door en wij maken vrijblijvend een passend ontwerp.

sinterklaasletters met piet

Chocoladeletters 200 gram met schild

Luxe Sinterklaasletter S gemaakt van UTZ gecertificeerde Callebaut chocolade met schild voorzien van uw logo (vanaf 156 stuks ):

sinterklaasletters met logo

Luxe handwerk Sinterklaasletter S gemaakt van UTZ gecertificeerde Callebaut chocolade (melk of puur), opgespoten met witte chocolade en afgewerkt met noten, ca. 220 gram:

luxe chocolade letter sinterklaasletters

 

Transferletter gemaakt van UTZ gecertificeerde melkchocolade, ca 135 of 175 gram:

chocolade letter met print sinterklaasletterssinterklaasletters met print chocolade letter