chocolade – relatiegeschenken
Voor informatie: +31 76 88 74 362

Chocolade letters – Sinterklaasletters van A t/m Z

Chocolade letters – Sinterklaasletters

Beaubon heeft diverse Sinterklaasletters in het assortiment. Deze chocolade letters varieren in gewicht, verpakking, afwerking  en type chocolade en enkele letters zijn al verkrijgbaar vanaf 20 stuks. Onderstaand treft u slechts enkele voorbeelden aan. Wij maken graag voor u een vrijblijvend voorstel op maat.

Heerlijke en eerlijke chocoladeletters bestellen: van schoenletters in A t/m Z tot een chocoladeletter in een volledig eigen ontwerp doosje. Om uit te delen aan al het personeel of om op te sturen naar klanten en relaties. Het meest complete assortiment chocoladeletters van de Benelux! Je kunt bij ons chocoladeletters bestellen in grote en kleinere aantallen, voor elk budget en in alle smaken: van melk, puur en wit tot luxe versieringen. Al onze chocoladeletters zijn gemaakt van Belgische UTZ gecertificeerde chocolade.

Kleine letters

De 80 gram letter is de kleinste variant chocoladeletter in ons assortiment. De perfecte afmeting om als giveaway uit te delen aan alle collega’s en personeel rond de Sinterklaasdagen. Deze kleine letter is alleen verkrijgbaar in de vorm S, dat zorgt voor een stuk minder stress! De letter is verpakt met een transparante flowpack.

Chocoladeletters bestellen van A t/m Z

Van A t/m Z, in melk, puur, wit en verpakt in een doosje. Ons assortiment chocoladeletters heeft oneindig veel mogelijkheden.

Eigen logo of ontwerp bedrukking

Al onze chocoladeletter geschenken en giveaways kunnen wij personaliseren met een sticker, topkaartje of inlay kaart. Maar ook een eetbaar logo op de de chocoladeletter en een volledig eigen ontwerp geschenkverpakking is mogelijk. Je kunt een eigen ontwerp aanleveren of ons inschakelen. Geef dan je wensen en ideeën aan ons door en wij maken vrijblijvend een passend ontwerp.

 

 


chocolade letters met piet
chocolade letters met logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sinterklaas letters met bedrukkingluxe chocolade letters